Voorwaarts 2021 nu ook online te lezen

Geplaatst op woensdag 30 juni 2021.

In het najaar 2019 verscheen de eerste editie van ons magazine Voorwaarts met de intentie dit tijdschrift van onze schutterij jaarlijks uit te brengen. Niemand kon toen echter bevroeden wat de gevolgen zouden zijn van een wereldwijde epidemie die ons allen direct na carnaval 2020 overviel, voor veel ellende heeft gezorgd en – op het moment dat ik dit schrijf – ons allen nog steeds in zijn greep heeft. Reden dan ook om ons magazine afgelopen jaar niet uit te geven. Maar als de voortekenen niet bedriegen komt er licht aan het eind van de tunnel en moeten we langzamerhand met vernieuwde energie vooruit gaan kijken naar betere tijden die er beslist zullen komen.

De naam van ons tijdschrift indachtig, zullen we ‘voorwaarts’ moeten en de sociale contacten met u allen – dorpsinwoners, begunstigers, sponsoren en sympathisanten – weer aanhalen. De voor ons oh zo belangrijke contacten die jammer genoeg door de corona pandemie wegvielen. Daarom heeft het bestuur van schutterij St.Mauritius besloten dit jaar sowieso de tweede editie van VOORWAARTS te laten verschijnen. Hiermee geven wij u een kijkje in onze keuken. Kon zich onze schutterij afgelopen periode niet ‘aan den volke’ tonen, achter de schermen werden de handen ineengeslagen om onze vereniging via dit magazine aan u te presenteren.

Dank aan hen die dit mogelijk hebben gemaakt! Beste mensen, ik wens u allen namens schutterij St.Mauritius het allerbeste toe.

Blijf goede moed houden, let op uw gezondheid en laten we hopen dat het virus snel overwonnen is.

Veel leesplezier!

Piet Bisschops

Voorzitter Schutterij St. Mauritius Strucht

Onze dank gaat uit naar de sponsoren en diegene die dit jaarlijkse tijdschrift mogelijk hebben gemaakt. 

Hieronder kunt digitaal bladeren door ons magazine Voorwaarts 2021.