Nieuwe voorzitter voor St. Mauritius

Geplaatst op zondag 6 februari 2022.

Op vrijdagavond 4 februari heeft, na een aantal keren te zijn uitgesteld, de algemene ledenvergadering van onze schutterij plaatsgevonden in 't Geboew.

Tijdens deze vergadering heeft de belangrijke voorzitterswisseling plaatsgevonden. Tim Boesten heeft namelijk de voorzittershamer overgenomen van Piet Bisschops.

Piet heeft maar liefst 41 jaar deel uitgemaakt van ons bestuur waarvan hij tientallen jaren voorzitter geweest. Wij zijn als vereniging heel erg trots en dankbaar voor wat Piet allemaal voor ons heeft gedaan en betekend. Daarom is Piet ook unaniem verkozen tot Buitengewoon Ere-voorzitter van Verdiensten binnen onze vereniging. Piet, van Harte Gefeliciteerd!

Naast dat Piet ons bestuur heeft verlaten, heeft ook Sjef Bovens na 31 jaar bestuurslid te zijn geweest zijn bestuurlijke taken neergelegd. Ook hem zijn we uiteraard dankbaar voor alles wat hij, vooral voor het Klaroen- en Jachthoornkorps, heeft betekend gedurende deze vele jaren. Gelukkig is Glenn Bock bereid gevonden deze bestuursplek in te vullen.

Piet en Sjef, bedankt voor alles!

Tim en Glenn, heel veel succes en geluk in jullie nieuwe functie!

Dat het een fantastisch schuttersseizoen mag worden met als hoogtepunt ons Bondsfeest op 22 mei!