Magazine Voorwaarts nu ook online te lezen!

Geplaatst op vrijdag 6 december 2019.

De afgelopen maand werd de eerste uitgave van het tijdschrift Voorwaarts verspreid. Voorwaarts is een tijdschrift dat onze schutterij jaarlijks – na afloop van het schuttersseizoen – in het najaar wil verspreiden.

“Voorwaarts. Mars!” is een commando dat bij elke schutterij en elk muziekkorps klinkt als het marcheren gestart wordt; als het korps zich dus in voorwaartse beweging moet begeven. “Voorwaarts” is hierbij het waarschuwingscommando, dus het signaal. “Mars” is het uitvoeringscommando.

De naam Voorwaarts is weloverwogen gekozen omdat deze een diepere betekenis heeft. Er wordt namelijk een signaal afgegeven dat men vooruit moet. Het is daarom dan ook belangrijk dat we binnen onze vereniging met een toekomstvisie werken en een actief jeugdbeleid voeren. De vereniging moet namelijk vooruit, de toekomst tegemoet. Hierbij is de binding met ons dorp een belangrijk item.

Met dit tijdschrift willen wij u wat meer inzicht geven in het reilen en zeilen van onze schutterij en u jaarlijks informeren over het wel en wee van de vereniging.

Onze dank gaat uit naar de sponsoren en diegene die dit jaarlijkse tijdschrift mogelijk hebben gemaakt. Veel leesplezier!