Rommelmarkt 2024

Op zondag 28 juli aanstaande organiseert Schutterij St. Mauritius haar jaarlijks terugkerende Zomermarkt in het buurtschap Walem te Schin op Geul.
Deze Zomermarkt heeft door de jaren heen tot in de verre omgeving een grote naamsbekendheid gekregen en mag zich verheugen in duizenden bezoekers.

Onderdeel van deze Zomermarkt is al jaren een afzonderlijke rommel- en hobbymarkt die hieraan een extra cachet geeft.
Deze markt is namelijk ingericht met tweedehands spullen, antiek, curiosa, snuisterijen en zelfgemaakte hobbyartikelen zodat de bezoekers hier naar hartenlust kunnen snuffelen.
Het spreekt voor zich dat nieuwe verkoopwaar niet op deze markt thuishoort.
Hierop zal dan ook gecontroleerd worden!

Deelnemen aan de rommelmarkt:

Heeft u interesse om als standhouder deel te nemen aan deze rommel- en hobbymarkt, verzoeken wij u onderstaand aanmeldformulier vóór 15 juli a.s. geheel in te vullen.
U ontvangt een bevestiging van de aanvraag direct in uw mailbox. Tijdig van tevoren ontvangt u vervolgens nadere gegevens en verdere instructies.

De kosten per kraam, exclusief zeil bedragen € 25,00.

Ter  plaatse zijn geen zeilen te huur. Wenst u een voorkeursplek, dan wordt per kraam € 2,50 meerprijs in rekening gebracht als zijnde reserveringskosten, ter plekke te verrekenen.
Indien de standplaats door u aan de zijkant uitgebouwd wordt, rekenen wij € 1,00 per 10 cm eveneens ter plekke te verrekenen. Bovengenoemd standgeld dient uiterlijk vóór 15 juli a.s. overgeboekt te zijn op rekeningnummer NL42 RABO 01466.01.122 ten name van Schutterij St. Mauritius, onder vermelding van uw naam en “rommelmarkt 2024”.

Contactpersoon:

Voor vragen ten aanzien van de rommelmarkt kunt u terecht bij de contactpersoon van schutterij St.Mauritius, de heer Ed Caubo, tel. 06-51387004.

Aanmeldformulier rommelmarkt 2024

    Vul de code die verschijnt in (ter beveiliging):
    captcha